Каталог товарів

OkayCMS 3.0

Категорії
Зміст
  1. Вийшла нова версія OKAY CMS 3
  2. 1. Новий дизайн
  3. 2. Розділ навчання
  4. 2. Модульність
  5. 2. Налаштування кольорів сайту
  6. Чому ми пішли на таке глобальна зміна?
  7. Як оновитися з минулих версій OkayCMS до версії 3. *?

Вийшла нова версія OKAY CMS 3

Наша команда досить довго працювала над новою версією OkayCMS 3.0.0 Зміни включені в нову версію, істотно розширили функціональні можливості.

Було впроваджено безліч глобальних змін з повністю переробленим ядром і повністю оновленим програмним кодом. Ми сподіваємося ви оціните нашу роботу і нові можливості системи

1. Новий дизайн
Новий дизайн розроблений за всіма вимогами юзабіліті для інтернет-магазинів
2. Розділ навчання
Okaycms Learning
Новий розділ навчання, де зібрані інструкції для базових робіт на сайті.
2. Модульність
OkaycmsModules
Повністю перероблена структура, поява модульности
2. Налаштування кольорів сайту
Okaycms Settings
В налаштуваннях дизайну з'явився новий блок, для настройки кольорів сайту

Чому ми пішли на таке глобальна зміна?

Перша. Основа першої і другої версії OkayCMS була зроблена з використанням старого коду. На момент створення нашої системи, в 2015 році код, який використовувався ще був актуальним, але входити в 2020 рік з тим що було - недобре.

Друга. Проблеми з розширенням функціоналу магазину. В силу того що минулі версії системи були модульні, коли доводилося глобально розширювати функціонал - все зміни вносилися відразу в ядро ​​і це створювало складний код. Усі наступні доопрацювання в такий проект впроваджувалися все складніше і складніше. Зараз, з переходом до модульності ця проблема частково буде вирішена.

Третя. Оновлення системи. Ця проблема частково випливає з другої. Коли доопрацювання зачіпали ядро ​​системи, зробити оновлення доопрацьованій системи було проблематично. У деяких випадках більш розумно було відмовитися від оновлень сильно доопрацьованій системи. Тепер, коли роботи будуть виконуватися окремо від ядра - оновлення системи повинні проходити швидше і безболісніше.

Четверта. Зручність для нових користувачів. Основа успішного розвитку - це гарне ком'юніті навколо продукту. Код минулих версій був простий, зручний, але все ж специфічний, що не використовує патернів і зроблений "за своїм". Проблема, яка з цього випливала, новим програмістам, які починали свою освіту з разбірательсв з фреймворками начебто Laravel система здавалася відразу незрозумілою і вони не сильно хотіли братися робити на ній невеликі доопрацювання. Нова версія системи більше відповідає основним трендам в світі програмування і повинна зробити простішою поріг входу для нових програмістів, нових веб-студій і т.п. які вирішать використовувати нашу систему в роботі.

Як оновитися з минулих версій OkayCMS до версії 3. *?

OkayCMS 3 - це система з повністю переробленим ядром і повністю оновленим програмним кодом, тому шаблони і модулі з попередніх версій несумісні.

Всі власники ліцензій Pro версії OkayCMS можуть замовити перенесення своїх даних на нову версію або ж, у разі великої кількості доробок і індивідуальних шаблонів - залишитися на версії 2. * яку ми будемо продовжувати підтримувати і на яку ми будемо випускати оновлення, що містять фікси зауважень, про яких нам буде відомо. Перенесення даних на версію 3. * з попередніх версій займе 1 годину часу техпідтримки.

У разі перенесення даних на нову версію ми перенесемо на версію 3. * всі ваші товари, категорії, бренди, сторінки, записи блога, замовлення і зареєстрованих покупців. Після перенесення ви отримаєте сайт з усім функціоналом версії OkayCMS 3. * дизайном версії 3. * і вмістом бази даних з вашого сайту на попередній версії OkayCMS. Для замовлення поновлення до 3.0 напишіть нам на пошту info@okay-cms.com або зверніться в тех.підтримку з адмін. панелі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*